Nasjonalparkhotellet i villmarka

Femund Nasjonalparkhotell ligger i Elgå, inngangsporten til villmarka og Femundsmarka Nasjonalpark. Hotellet ble bygget i 2007 og skiftet i 2017 navn til Femund Nasjonalparkhotell. På vei til Elgå passerer du også en annen nasjonalpark, Norges minste nasjonalpark Gutulia som har 50-års jubileum i 2018. Til Elgå kan du reise med bil eller buss, og om sommeren trafikkerer veteranbåten Fæmund II sjøen og tar med reisende fra flere stoppesteder langs Femunden. Når isen legger seg har vi til og med egen flyplass rett utenfor døren!  Hotellet ligger i vannkanten med nydelig utsikt over Femunden Norges største ikke-regulerte innsjø.

Elgå er omkranset av en spesiell og dramatisk natur skapt av isbreen for mange tusen år siden, og alt ligger til rette for vakre naturopplevelser både vinter og sommer.

Femund Nasjonalparkhotell har åpent i vinterferie, påskeferie, høstferie og i sommersesongen. Sommersesongen varer fra 8. juni til 30. september. Utenom disse periodene tar vi imot gruppebestillinger på minimum 10 rom.

Hotellet har 26 rom og 52 senger, og ekstrasenger kan settes inn på alle rom.