Nettsiden relanseres.
Linkene oppdateres fortløpende.



Matopplevelser ved Femund Nasjonalparkhotell

Vi er opptatt av lokale råvarer.

Og vi er stolte av å kunne produsere, og ikke bare tilberede, deler av vår egen mat. Med Femundfisk får vi fisk fra Femunden og produserer i tillegg til fiskefileter, både gravet og ulike produkter av røkt sik, sikburgere og ikke minst sikrogn. Dette er virkelig ureist mat; fra hav til bord er det her maksimalt 25 meter.

Vi leverer også våre fiskeprodukter til andre hoteller i regionen og til et utvalg av butikker i Sør-Norge.

På vår meny vil du i tillegg til fisk, også finne produkter av elg og ren, og siden vi er så heldige å ha et hjortevald på Vestlandet legger vi innimellom til noen godbiter av hjort også.

De friske og søte smakene fra multe, tyttebær og blåbær bruker vi i dessertene, men også for å sette en spiss på andre retter.

Våre gjester på Femund Nasjonalparkhotell

starter dagen med en god frokost med nystekt brød og et godt utvalg av pålegg. Når temperaturen begynner å krype nedover gradestokken, legger vi til vår kjempegode havregrøt. Det gir næring til en ny dag.

Skal du på tur, så smører du deg dine egen matpakke og vi fyller opp termosen din.

Vi serveren middag for hotellets gjester kl. 19:00. Den består av en tre-retters lokalmatmeny eller buffet. Menyen varierer noe fra uke til uke, alt avhengig av sesong og råvaretilgang, men vi garanterer at minst en av rettene er basert på lokale råvarer.

Våre hotellgjester har halvpensjon, frokost og middag, hvis ikke annet er avtalt. Andre besøkende i Elgå kan også forhåndsbestille middag hos oss.