Matopplevelser ved Femund Nasjonalparkhotell

Våre gjester på Femund Nasjonalparkhotell
starter dagen med en god frokost med nystekt brød, godt pålegg og selvsagt vår kjempegode havregrøt.

Skal du ut på tur smører du din egen lunsjpakke (inkludert i prisen) og får termosen din fylt opp med kaffe eller te.

Hvis værer ikke frister deg til de lange turene kan du få varm lunsj i restaurant Bryggeloftet.

På kjøkkenet er det råvarene som Femundsmarka har å by på som er grunnlaget for de fleste rettene.

Her får du smakene fra skogen, sjøene og fjellet.

Sik , rein og elg som har med seg den spesielle kvaliteten
som det kalde vannet og den karrige naturen gir – rett på tallerkenen din.

Og – vi har porsjoner som metter etter en dag på tur!

De friske og søte smakene fra multe, tyttebær og blåbær
bruker vi i dessertene, men også for å sette en spiss på andre retter.