Stemningsfullt julebordweekend ved Femunden

JULEBORD på Femund Nasjonalparkhotell

Femund Nasjonalparkhotell med restaurant Bryggeloftet ligger i Elgå, midt i Femundsmarka. Her kan du komme i riktig julestemning med villmarkas stillhet, snø på trærne og en fantastisk stjernehimmel.. På Bryggeloftet dekkes det til en bugnende og tradisjonell norsk julebordsbuffet, med innslag av lokale spesialiteter fra sjøen og fjellet.

JULESTEMNING i VILLMARKA

Etter en god frokost, er det bare å kle på seg og ta turen ut på ski eller til fots og nyte fred og stillhet. Med fjellski kan du erobre Elgåhogna, Engerdals høyeste fjelltopp, eller du kan benytte anledningen til å slappe av med en bok eller se filmene som setter deg i julestemning i lobbyen.

 

Kombinere fag og fest

På Femund Nasjonalparkhotell serveres det en bugnende og tradisjonell norsk julebordsbuffet, og dekkes til fest i restauranten vår. Du kan lett kombinere det faglige og det sosiale når man legger feiringen til oss. Vi har god kurskapasitet på hotellet, så bedrifter kan gjerne legge inn en internsamling eller et kurs i forkant av julefesten.

 

Komfortable rom

Femund Nasjonalparkhotell tilbyr 25 rom, hvorav alle kan benyttes som dobbeltrom. Alle rom har eget bad. Vi samarbeider også med andre aktører, så dersom vi ikke har mange nok rom til din gruppe klarer vi som oftest å få plass til alle like i nærheten.

Som en siste utpost ligger Femund Nasjonalparkhotell med innlandshavet Femunden og villmarka rett utenfor døren. Her kan julefreden senke seg.

WEEKENDPAKKE 30.11. – 2.12.

Fra 2320,- pr. person inkluderer vi:

Candlelight dinner på fredag med tre-retters middag med lokale spesialiteter. Stor julebordsbuffet med kalde og varme retter, gløgg, dans til levende musikk, 2 overnatting på Femund Nasjonalparkhotell  og 2 brunchbuffet.

JULEBORDSPAKKE

Fra kr 1345,- per person inkluderer vi:

Stor julebordsbuffet med kalde og varme retter, gløgg, dans til levende musikk, overnatting på Femund Nasjonalparkhotell og brunchbuffet.

Book nå!

Kom i den rette julestemningen på Femund Nasjonalparkhotell. Book julebordspakke med middag og overnatting på post@nasjonalparkhotell.no

.